Erhvervsrengøring udføres med stor grundighed

Høje standarder og øje for kvaliteten

Hvis du leder efter en professionel rengøringsvirksomhed, som kan gøre dit kontor eller din virksomhed rent med stor grundighed og øje for kvaliteten, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos Ren-Produktion ApS sikrer vi altid en høj standard i vores rengøringsarbejde – det er nemlig utroligt vigtigt, når det kommer til erhvervsrengøring.

Vi tilbyder erhvervs- og kontorrengøring i Skagen, Frederikshavn, Hirtshals, Aalborg og resten af Nordjylland. Hvornår skal vi komme forbi hos dig og din virksomhed?

Veluddannede ansatte og løbende tilsyn af vores indsats

Som virksomhedsejer er der sjældent tid til at klare rengøringen på egen hånd. Dertil kommer, hvor vigtigt det er, at rengøringen bliver udført ordentligt, så dine ansatte kan møde ind til rene og sunde omgivelser hver dag. Et rent arbejdsmiljø giver nemlig ikke bare gladere medarbejdere, det fører også til færre sygedage.

Du skal vælge os til at stå for erhvervsrengøringen, fordi det er en mærkesag for os at sikre, at rengøringens kvalitet altid er tilfredsstillende. Derfor har vi fokus på at uddanne vores medarbejdere samt at udføre løbende tilsyn af vores indsats. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført på professionel og upåklagelig vis.

Kontakt os og få en pris på erhvervsrengøring

Hvis du vil vide mere om, hvordan erhvervsrengøring foregår her hos os, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager meget gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker og behov til rengøringen – f.eks. hvor stort et areal, det skal gøres rent, og om vi skal lave en fast aftale eller blot komme forbi en enkelt gang.

Kontakt os i dag og få et tilbud på rengøring til erhverv!

Kom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed med effektiv industrirengøring er du altid velkommen til at ringe på 70 26 19 39 eller sende en mail til os på adm@ren-produktion.dk

Du er også velkommen til at skrive til os gennem vores kontaktformular.

​Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ren-Produktion ApS

Nørrebro 18, 9881 Bindslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 39985608

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 19 39

E-mail: adm@ren-produktion.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket