Industrirengøring i Nordjylland

Vi kommer ud til din virksomhed med det rette rengøringsudstyr

Ren-Produktion ApS har specialiseret sig i industrirengøring i hele Nordjylland nær Hirtshals, Skagen, Frederikshavn og Aalborg. Vores erfaring ligger især indenfor rengøringsopgaver ved fødevarevirksomheder, som fiskeindustri, slagteri, frysehuse o.lign. Opgaver, der ofte kræver særlige maskiner, rengøringsmetoder og rengøringsudstyr.

Dokumentation

Industrirengøring kræver grundig dokumentation. Krav fra myndigheder, kunder og certificerende organer, som BRC og IFS, udfordrer til stadighed fødevarevirksomhederne, og dermed leverandøren af rengøring, til forbedret dokumentation og “egenkontrol” af den udførte industrirengøring.

​Hvem udfører opgaven og hvornår? Og med hvilken rengøringskemi.

​For at sikre fødevarevirksomhederne en overskuelig og udførlig dokumentation, har hver enkelt kunde adgang til Ren-Produktions intranet, der ud over rengøringsplaner og rengøringsinstrukser, også indeholder udførlig dokumentation over anvendte produkter, servicerapporter og meget andet.

Evaluering

For at sikre en høj standard i vores rengøringsarbejde, udfører vi løbende tilsyn af vores indsats - evt. med kombineret med uformelle opfølgningsmøder, hvor også værdier som adfærd og kommunikation drøftes. Det giver sikkerhed og tryghed for vores kunder.

Kvalitetsstyring & sikring

Vi yder en stor indsats for at sikre, at rengøringens kvalitet altid er tilfredsstillende. Fokus er på ledelse og uddannelsen af medarbejdere, procesoptimering samt en tæt dialog med vores industrikunder. For at opnå en yderligere styrkelse heraf, arbejder Ren-Produktion ApS målrettet, også med vores kunders input, mod en sikring af den fremtidige kvalitetsstyring.

Kan vi hjælpe din virksomhed med effektiv industrirengøring eller rengøringsmidler til erhverv, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kom i kontakt med os

Kan vi hjælpe din virksomhed med effektiv industrirengøring er du altid velkommen til at ringe på 70 26 19 39 eller sende en mail til os på adm@ren-produktion.dk

Du er også velkommen til at skrive til os gennem vores kontaktformular.

​Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ren-Produktion ApS

Nørrebro 18, 9881 Bindslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 39985608

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 26 19 39

E-mail: adm@ren-produktion.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket